search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:55
MENU CLOSE

Ο Κρις Μάρτιν ετοιμάζεται για το… μεγάλο λάθος: Θα γνωρίσει τη νέα σύντροφό του στην πρώην σύζυγό του (Photos)

27.01.2018 16:37
Ο Κρις Μάρτιν ετοιμάζεται για το… μεγάλο λάθος: Θα γνωρίσει τη νέα σύντροφό του στην πρώην σύζυγό του (Photos) - Media

 

Ο 40χρονος Κρις Μάρτιν ετοιμάζεται να γνωρίσει τη νέα σύντροφό του στην πρώην σύζυγό του, την 45χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, πηγή ανέφερε στο περιοδικό «Grazia» ότι ο Κρις είχε προγραμματίσει μια συνάντηση ανάμεσα στην Πάλτρου και τη νέα του σύντροφο Ντακότα Τζόνσον, αλλά η Τζόνσον βρίσκει την κατάσταση «εκφοβιστική».

«Ο Κρις εξακολουθεί να βάζει την Γκουίνεθ σε ένα βάθρο και η γνώμη της σημαίνει πολλά γι ‘αυτόν. Ίσως να είναι αμήχανο, αλλά η Ντακότα ίσως καταλάβει ότι πρέπει να το συνηθίσει», δήλωσε η πηγή. Ωστόσο, εκπρόσωπος του Κρις Μάρτιν αρνήθηκε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Ο τραγουδιστής των Coldplay και η Πάλτροου χώρισαν το 2014 μετά από δέκα χρόνια γάμου, αλλά παρέμειναν καλοί φίλοι και γονείς για τα παιδιά τους την 13χρονη, Έιπλ και τον 11χρονο Μωυσή.

Η Πάλτροου δήλωσε πρόσφατα στον οικοδεσπότη του Late Show, Στέφεν Κόλπμερτ, ότι βλέπει τώρα τον πρώην σύζυγό της σαν «αδελφό», αλλά εξακολουθεί να βρίσκει την εμπειρία της «συνειδητής αποσύνδεσης» τους «τρομερή» και του «οδυνηρή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:55