search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:18
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ: Εγκλωβισμένη στο δρόμο για τρεις ώρες η αποστολή! (Photo)

28.01.2018 09:19
ΠΑΟΚ: Εγκλωβισμένη στο δρόμο για τρεις ώρες η αποστολή! (Photo) - Media

 

Με απίστευτη ταλαιπωρία επέστρεψε την Κυριακή (28/1) στις 7:30 το πρωί ο ΠΑΟΚ στη βάση του, οδικώς από την Πάτρα.

Το Σάββατο (27/1) ο «Δικέφαλος» αντιμετώπισε τον Προμηθέα στην αχαϊκή πρωτεύουσα για τη 14η αγωνιστική της Basket League, όμως, η αποστολή έμεινε εγκλωβισμένη για τρεις ώρες (από τις 3.15) στην Εγνατία Οδό, περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός πως στο οδόστρωμα, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα, ήταν γεμάτο από χιλιάδες βίδες και σπασμένα γυαλιά (θραύσματα από ποτήρια) που είχαν πέσει από φορτηγό. Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία στην πλευρά του δρόμου προς τη Θεσσαλονίκη, λίγο έξω από την πόλη της Βέροιας.

Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν εγκλωβισμένη, επίσης, η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, εκατοντάδες άλλα αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά. Το συγκεκριμένο σκηνικό για τους «ασπρόμαυρους» συμπλήρωσε, με αρνητικό τρόπο, το πολυήμερο και κουραστικό ταξίδι τους, το οποίο άρχισε την περασμένη Κυριακή (21/1), για το ευρωπαϊκό παιχνίδι τους στην Ισπανία με την Τενερίφη (24/1), και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Πηγή: onsports.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:18