search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Τα «έκαψαν» στο Ρέμο μετά το ματς Μαρινάκης, Ομπράντοβιτς και Mr Dogus (Video)

02.02.2018 10:17
Στη θέση της η εντυπωσιακή πεζογέφυρα στην Ποσειδώνος – Κλειστή μέχρι το βράδυ η λεωφόρος (Photos/Video) - Media Gallery 7

 

Στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασαν μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο ιδιοκτήτης του χορηγού της τουρκικής ομάδας, Φερίτ Σαχένκ.

Αφού Μαρινάκης και Σαχένκ ανέβηκαν μαζί στην πίστα, αγκαλιάστηκαν με τον τραγουδιστή και τραγούδησαν τον ύμνο του Ολυμπιακού στο μικρόφωνο, καθώς και το «We are the world».

Κάποια στιγμή ο Τούρκος τραγούδησε με πάθος τον ύμνο της Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Αντώνης Ρέμος ακούγεται μάλιστα να λέει στο μικρόφωνο προς τον Μαρινάκη «Βαγγέλη βρήκαμε ποιος θα πάρει τον Ολυμπιακό μετά από εσένα», υποδεικνύοντας τον Σαχένκ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κράτησε πιο ήπιους τόνους, διασκεδάζοντας από το τραπέζι του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00