search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Αδιέξοδο μετά τη συνάντηση με τον Αποστόλου

06.02.2018 06:39
Αθωώθηκαν οι δέκα αγροτοσυνδικαλιστές για το μπλόκο της Νίκαιας - Media

 

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις είναι οι αγρότες μετά το αδιέξοδο που οδηγήθηκε η συνάντησή των εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Οι αγρότες τονίζουν  ότι δεν πήραν καμία ουσιαστική απάντηση από την κυβέρνηση και προσθέτουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

«Το πλαίσιο αιτημάτων που προβάλλουμε με τους αγώνες μας αφορά στην ίδια την επιβίωσή μας … στη συνάντηση «αναδείχθηκε, για μια ακόμα φορά, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι συνεργάτης των βιομηχάνων, και των άλλων μονοπωλιακών ομίλων που μας ξεζουμίζουν», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σε ότι αφορά τις κινητοποιήσεις τους, αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 21 Φλεβάρη 2018, ημέρα που, θα πραγματοποιηθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Επίσης, θα προχωρήσουν στις 11 Μαρίου και σε συλλαλητήριο στο Κιλελέρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:27