search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:37
MENU CLOSE

«Βόμβα» από τη χήρα γνωστού ηθοποιού: Ναι, ο σύζυγός μου και ο Μάρλον Μπράντο ήταν εραστές (Photos)

08.02.2018 15:21
«Βόμβα» από τη χήρα γνωστού ηθοποιού: Ναι, ο σύζυγός μου και ο Μάρλον Μπράντο ήταν εραστές (Photos) - Media
 
Όλα άρχισαν από μια -μάλλον παράξενη, ως προς το περιεχόμενό της…- συνέντευξη του γνωστού μουσικού παραγωγού Κουίνσι Τζόουνς (μεταξύ άλλων, ο Τζόουνς ισχυρίστηκε ότι οι Beatles ήταν οι… χειρότεροι μουσικοί στον κόσμο!), στη διάρκεια της οποίας ισχυρίστηκε ότι στη δεκαετία του 1970 ο Μάρλον Μπράντο είχε… ξεφύγει όσον αφορά στις ερωτικές του συνήθειες.
Σύμφωνα με τον Τζόουνς, ο Μπράντο «έκανε σεξ με οτιδήποτε. Οτιδήποτε! Θα έκανε σεξ ακόμη και με γραμματοκιβώτιο. Τον Τζέιμς Μπάλτουιν, τον Ρίτσαρντ Πράιορ, τον Μάρβιν Γκέι». Όπως είναι φυσικό, οι αποκαλύψεις του Τζόουνς προκάλεσαν σοκ στον κόσμο της σόουμπιζ, ωστόσο, η επιβεβαίωσή τους δεν άργησε να έρθει.
Συγκεκριμένα, η χήρα του πολύ γνωστού κωμικού ηθοποιού Ρίτσαρντ Πράιορ, Τζένιφερ Λι Πράιορ δήλωσε στο ΤΜΖ ότι ο εκλειπών σύζυγός της, ο οποίος ήταν ανοιχτά αμφισεξουαλικός, θα «κατέρρεε» αν η σχέση του με τον Μπράντο γινόταν γνωστή. Όπως εξήγησε, «μιλάμε για τη δεκαετία του 1970. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμα καλά, ιδίως τα Κουαλούντ. Αν έκανες χρήση αρκετής κοκαΐνης, θα έκανες σεξ και με καλοριφέρ και θα του έστελνες λουλούδια το πρωί».
Η Λι Πράιορ προσέθεσε ότι ο σύζυγός της είχε γράψει πολλά πράγματα για τις σεξουαλικές του περιπέτειες στα ημερολόγιά του, τα οποία θα δημοσιευτούν αργότερα μέσα στο 2018. Αξίζει να σημειώθεί ότι ο Ρίτσαρντ και η Λι παντρεύτηκαν και χώρισαν μέσα σε ένα χρόνο το 1982 και ξαναπαντρεύτηκαν το 2001 μένοντας μαζί ως το 2005, οπότε και πέθανε ο Πράιορ.
Πληροφορίες: Guardian
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36