search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:09
MENU CLOSE

Στην αντεπίθεση ο Αντώναρος: Αντικαταστατική και άκυρη η διαγραφή – Δεν επιτρέπω στον Μητσοτάκη να αμφισβητεί την πορεία μου

11.02.2018 06:42
Στην αντεπίθεση ο Αντώναρος: Αντικαταστατική και άκυρη η διαγραφή – Δεν επιτρέπω στον Μητσοτάκη να αμφισβητεί την πορεία μου - Media

 

 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο διαγραφείς (;) από τη Νέα Δημοκρατία πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος.

Μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης της διαγραφής του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι παραβιάστηκε το καταστατικό του κόμματος, καθώς μόνο το πειθαρχικό όργανο του κόμματος μπορεί να λάβει τέτοια απόφαση.

Ζητεί τη σύγκλιση των κομματικών οργάνων και επιτίθεται κατά του προέδρου της ΝΔ, για τον οποίο λέει πως «ευαγγελιζόταν νέα ήθη» και πως δεν του επιτρέπει να αμφισβητεί την πορεία του στην παράταξη «με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό». 

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, συνέχισε μέχρι αργά το βράδυ τις αναρτήσεις στο facebook, με τις οποίες επιτίθεται εκ νέου στον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο κατηγορεί για δυσφήμιση των κυβερνήσεων Καραμανλή και «ξέπλυμα» του Σαμαρά.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε η απόφαση Μητσοτάκη για τη διαγραφή Αντώναρου, μετά από ανάρτηση με την οποία επιτίθετο στον Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας την καθαίρεσή του από το αξίωμα του αντιπροέδρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50