search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:03
MENU CLOSE

Αλλαγή-«βόμβα» στο Survivor 2 – Έρχονται τα πάνω-κάτω

13.02.2018 15:14
Απίστευτος διάλογος: «Εγώ θα είχα λαλήσει στο Survivor! Κόβεται το σεξ;» (Video) - Media
 
Οι εκπλήξεις στο Survivor δεν σταματούν. Η παραγωγή έχει φροντίσει να μην αφήσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους παίκτες σε ησυχία.
 
Η μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, θα γίνει από το σημερινό επεισόδιο και σίγουρα θα φέρει τα πάνω – κάτω  και στις δύο ομάδες. Τι ακριβώς θα γίνει;
 
Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η ομάδα που χάνει το αγώνισμα ασυλίας διαγωνίζεται για την ατομική ασυλία. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα αυτό ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στην ομάδα ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης, σύμφωνα με τις αποδόσεις του στα αγωνίσματα. Αυτομάτως ο παίκτης αυτός παίρνει την ατομική ασυλία και εξαιρείται από τη διαδικασία ψηφοφορίας.
 
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες στον συγκεκριμένο κανόνα έρχεται να προστεθεί και μία νέα παράμετρος. Ο καλύτερος παίκτης δε θα ανακοινώνεται μόνο στην ομάδα που χάνει το αγώνισμα ασυλίας αλλά και στην νικητήρια ομάδα. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει και στις δύο ομάδες ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης τους. Μέχρι στιγμής ο παίκτης της νικήτριας ομάδας δε θα κερδίζει κάτι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε θα προστεθεί αργότερα κάποιο έπαθλο.
 
Ο λόγος που γίνεται η αλλαγή αυτή στους κανονισμούς του παιχνιδιού είναι για να υπάρξει ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες ακόμη και της ομάδας που κέρδιζει την ασυλία.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55