search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:42
MENU CLOSE

Έσπασε ένα μεγάλο «ταμπού» στο Sports Illustrated (Photos, Video)

15.02.2018 15:48
Έσπασε ένα μεγάλο «ταμπού» στο Sports Illustrated (Photos, Video) - Media

 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Sports Illustrated κάθε τόσο εκδίδει και από μια ειδική έκδοση, στην οποία μοντέλα και αθλήτριες εμφανίζονται σε εξωτικές παραλίες φορώντας μόνο τα μαγιό τους.

Ωστόσο, για την ανοιξιάτικη έκδοση του Sports Iluustrated Swimsuit, το περιοδικό αποφάσισε να σπάσει ένα ταμπού, καθώς σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια παραολυμπιονίκης.

Η πρωταθλήτρια του snowboard Brenna Huckaby θα γίνει το πρώτο μοντέλο στο περιοδικό που θα εμφανιστεί με ακρωτηριασμένο το ένα άκρο του, καθώς η νεαρή γυναίκα από τη Γιούτα κάνει snowboard με ένα πόδι και ένα προσθετικό άκρο.

Η 22χρονη δήλωσε πανευτυχής και κατενθουσιασμένη με την προπτική να φωτογραφηθεί για το περιοδικό, τονίζοντας ότι οι αντιδράσεις του κόσμου για την απόφασή της ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.

Η Huckaby έχασε το πόδι της το 2010, όταν οι γιατροί υποχρεώθηκαν να το ακρωτηριάσουν, λόγω μιας επιθετικής μορφής καρκίνου των οστών, του οστεοσαρκώματος. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει πρωταθλήτρια και να κάνει και μια «δυνατή» φωτογράφηση.

Πηγή φωτος: Sports Illustrated

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04