search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Απίστευτες αντιδράσεις για τις φήμες για συμμετοχή γνωστής τραγουδίστριας στο Cats – «Κατάντια…» (Video)

22.02.2018 17:30
Απίστευτες αντιδράσεις για τις φήμες για συμμετοχή γνωστής τραγουδίστριας στο Cats - «Κατάντια...» (Video) - Media
 
Το θρυλικό μιούζικαλ Cats, όπως όλα δείχνουν έρχεται στην ελληνική του έκδοση και η φημολογία για το ποιοι θα αναλάβουν τους ρόλους, θα ντυθούν Γάτες και θα ανέβουν στη σκηνή, είναι έντονη.
 
Μετά την αποκάλυψη ότι η Μαίρη Συνατσάκη θα είναι μία από τις γάτες, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι τον ρόλο της κεντρικής γάτας, η οποία ερμηνεύει το Memories, θα αναλάβει η Νατάσσα Μποφίλιου.
 
Όταν ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα του άρεσε η Νατάσσα Μποφίλιου να ντυθεί γάτα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι έγινε πρόταση και σε μία άλλη τραγουδίστρια ίδιου βεληνεκούς και αρνήθηκε όταν άκουσε ότι θα έπρεπε να είναι ντυμένη γάτα, το πάνελ πήρε φωτιά!
 
Όλοι υποστήριξαν το αυτονόητο, ότι είναι τιμή για έναν τραγουδιστή να αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στο Cats. Ο Θέμης Γεωργαντάς, μάλιστα, ξέσπασε λέγοντας: «Κατάντια να έχεις το Cats, ένα θρυλικό μιούζικαλ και να λες δεν θέλω να ντυθώ γάτα; Είναι κατάντια! Τελεία και παύλα»!

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08