search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:43
MENU CLOSE

Πιάστηκαν «ελαφροχέρηδες» που λύμαιναν το μετρό

05.03.2018 13:53
Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: 51 φορές είχαν συλληφθεί οι «πορτοφολάδες» που «ρήμαζαν» επιβάτες ΜΜΜ (Photos/Video) - Media
 
Τετραμελής σπείρα αλλοδαπών που έκλεβε ποροφόλια και διάφορα προσωπικά αντικείμενα από επιβάτες του μετρό εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
 
Ειδικότερα, συνελήφθησαν στον σταθμό του μετρό «Αττική», από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο Αλβανοί και δύο Ρουμάνοι, γιατί νωρίτερα, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό που επικρατούσε σε βαγόνι συρμού, αφαίρεσαν από επιβάτη το κινητό τηλέφωνό του και προσωπικά του αντικείμενα.
 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει εδώ και τρεις μήνες συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε βάρος επιβατών συρμών μέσων σταθερής τροχιάς.
 
Τα μέλη της σπείρας, εκμεταλλευόμενα τον συνωστισμό που επικρατούσε σε ώρες αιχμής, κύκλωναν το θύμα τους και στη συνέχεια ένας εξ αυτών αφαιρούσε το πορτοφόλι του, το κινητό του ή άλλα αντικείμενα, παραδίδοντάς τα σε άλλο δράστη, για αποφυγή εντοπισμού του.
 
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν ένδεκα περιπτώσεις κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58