search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Άμεσα η απόφαση για τα γεγονότα της Τούμπας

09.03.2018 19:52
Άμεσα η απόφαση για τα γεγονότα της Τούμπας - Media

 

Απόφαση ακόμα και μέσα στο Σάββατο αναμένεται από την Επιτροπή Εφέσεων αναφορικά με την υπόθεση του ματς της Τούμπας.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, θέλοντας να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση για τον μηδενισμό, το -3 και το κλείσιμο της Τούμπας για δύο αγωνιστικές, λόγω των όσων έγιναν πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και δεν άρχισε ποτέ το ματς.

Η διαδικασία διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες και η απόφαση αναμένεται πιθανότατα μέχρι αύριο το απόγευμα, με τον δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη να τονίζει ότι μπορεί να εκδοθεί ακόμα και την Κυριακή το πρωί, γνωρίζοντας ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Super League τρέχουν.

Η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δεν πρέπει αυτή η υπόθεση να εξομοιωθεί με αυτή της περσινής σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Βλάνταν Ίβιτς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τόνισε ότι ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία δεν δικαιολογείται από το ρολό της ταμειακής μηχανής.

Από την πλευρά, ο Δικαστής, Δημήτρης Σκουτέρης μίλησε για γελοιότητα των κανονισμών, χαρακτήρισε χάλι τον πειθαρχικό κώδικα που θα έπρεπε να είναι ίδιος με αυτόν της UEFA, ενώ ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπεύθυνοι για τη μη τέλεση του αγώνα είναι οι Πειραιώτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:41