search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:43
MENU CLOSE

Γωγώ σε παραλήρημα: Τώρα δηλώνει αδύναμο κοριτσάκι (Video)

10.03.2018 15:24
Γωγώ σε παραλήρημα: Τώρα δηλώνει αδύναμο κοριτσάκι (Video) - Media

 

Δεν είχε περάσει ούτε μία ημέρα από τη στιγμή που η Γωγώ αναλάμβανε για πρώτη φορά την αρχηγία στην Μπλε ομάδα, την οποία συνόδεψε με τις περιβόητες δηλώσεις  «Είστε όλοι άντρες, είμαι μια γυναίκα, οπότε δεν είμαι πολύ στα καλά μου και πρέπει να με ακούτε… Εάν κάποιος δεν κάθεται καλά μπορώ και να τον δείρω αν χρειαστεί!».

Στο χτεσινό όμως επεισόδιο είδαμε την Μπλε ομάδα να χάνει και την ίδια με τους συμπαίκτες της να αγωνίζονται για την ατομική ασυλία.

Στον πρώτο γύρο της δοκιμασίας δε χρειάστηκε οι παίκτες να μαγειρέψουν αλλά να θρυμματίσουν σε γουδί ένα μείγμα 5 μπαχαρικών, έτσι ώστε να το κάνουν πούδρα.

Οι τρεις πιο γρήγοροι και με το ποιοτικότερο αποτέλεσμα από τους πέντε θα περνούσαν στον δεύτερο γύρο.

Με το που ξεκίνησε η δοκιμασία η Γωγώ άρχισε τα παράπονα. Ξαφνικά θυμήθηκε ότι είναι μια δοκιμασία που έχει το μειονέκτημα αφού η ίδια είναι ένα αδύναμο κοριτσάκι ανάμεσα σε 4 άνδρες και δεν έχει ούτε τη μυική δύναμη ούτε την αντοχή στα χέρια.

Λίγο αργότερα συνέχισε τα παράπονα προσθέτοντας ότι όλα αυτά τα μπαχαρικά τής έφερναν φτέρνισμα αλλά σαν κοριτσάκι που είναι παρέμεινε διακριτική.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:43