search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:13
MENU CLOSE

Ποιος Αγγελόπουλος; Όταν η -άγνωστη ακόμα- Σπυροπούλου έπαιζε σε σειρά του ΑΝΤ1 μαζί με τον Μπεγνή (Video)

17.03.2018 20:35
Ποιος Αγγελόπουλος;  Όταν η -άγνωστη ακόμα- Σπυροπούλου έπαιζε σε σειρά του ΑΝΤ1 μαζί με τον Μπεγνή (Video) - Media

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο του φετινού Survivor καθώς τόσο οι τάσεις στα social media όσο και τα βίντεο με τα κατορθώματά της είναι αυτά που ξεχωρίζουν σε σχέση με αυτά των υπόλοιπων παικτών.

Όλοι γνωρίζουμε τη θητεία της ως κεντρική παρουσιάστρια σε πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου στον ΑLPHA. Οι περισσότεροι δεν ξεχνάμε την ανέλιξή της από πανελίστρια, σε συμπαρουσιάστρια έως και κεντρική παρουσιάστρια.

Οι πιο μεγάλοι φαν της θα θυμούνται και το σύντομο πέρασμά της από τις πασαρέλες και τους φακούς των φωτογράφων ως μοντέλο.

Αυτό που ελάχιστοι θα θυμούνται είναι η γκεστ εμφάνισή της ως ηθοποιός σε ελληνική σειρά του ANT1.

Μιλάμε για τη σειρά «Ελέθευρος Και Ωραίος» παραγωγής 2012. Στη σειρά πρωταγωνιστούσε η Θάλεια Ματίκα και ο Μέμος Μπεγνής.

Στο πλευρό του τελευταίου έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως Ιταλίδα που λέει τα… βασικά ιταλικά ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Ενώ σε μία δεύτερη σκηνή, πάλι με τον Μέμο Μπεγνή, η Ιταλίδα Κωνσταντίνα πίνει κρασεί και ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με τον συμπρωταγωνιστή της στη σκηνή.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10