09/12/2019 18:27:27

«Το ποδόσφαιρο του πιστολιού» - 9σέλιδο(!) αφιέρωμα της Gazzetta Dello Sport στο ελληνικό πρωτάθλημα

«Το ποδόσφαιρο του πιστολιού» - 9σέλιδο(!) αφιέρωμα της Gazzetta Dello Sport στο ελληνικό πρωτάθλημα - Media

 

Εκτενή αναφορά στη Σούπερ Λίγκα -με 9σέλιδο αφιέρωμα που έχει πρωτοσέλιδο την εισβολή του οπλισμένου Σαββίδη και αναφέρεται στα ντροπιαστικά γεγονότα του ποδοσφαίρου μας- έκανε η Gazzetta Dello Sport.

Τον γύρο του κόσμου -και προφανώς όχι για θετικούς λόγους- συνεχίζουν να κάνουν τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο φύλλο της Τρίτης η πασίγνωστη «Gazzetta Dello Sport» φιλοξενεί 9σέλιδο ένθετο αφιέρωμα στη Σούπερ Λίγκα και στα γεγονότα που το έχουν στιγματίσει.

Έχοντας λοιπόν ως κεντρική φωτογραφία εκείνη του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στην Τούμπα και τίτλο «το ποδόσφαιρο του πιστολιού» αναφέρει στο πρωτοσέλιδο:

«Ταξίδι στην Αθήνα, εκεί που οι πρόεδροι των ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένοι. Καταλήγουν υπό έρευνες για διακίνηση ναρκωτικών, διαφθορά, στημένα ματς.

Εκεί όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια το πρωτάθλημα διακόπηκε τέσσερις φορές λόγω βίας. Και δεν μπορείς να μετρήσεις πλέον τα ματς που έχουν κριθεί στα χαρτιά.

Η κυβέρνηση ταλαντεύεται ανάμεσα σε αποφάσεις και ερωτήσεις προς UEFA-FIFA, μαλώνει με τη Μακεδονία (σ.σ. FYROM) και δεν ξέρει πια τι ψάρια να πιάσει».

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.