search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:21
MENU CLOSE

Σπιτονοικοκυρά έκανε μήνυση στον ενοικιαστή της γιατί γύρισε πορνό στο σπίτι της

01.04.2018 12:31
Ιστορική ημέρα: Η Βουλή των ΗΠΑ ψήφισε για δεύτερη φορά υπέρ της αποπομπής Τραμπ (Video) - Media

 

Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος έκανε μήνυση σε πρώην ενοικιαστή, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε κάθε δωμάτιο του σπιτιού για να γυρίσει ταινίες πορνό. 

Η Leah Bassett από τη Μασαχουσέτη είχε νοικιάσει το σπίτι της, στην περιοχή του Martha’s Vineyard, από τον Οκτωβρίου του 2014 μέχρι τον Μαΐο του 2015 στον Joshua Spafford, έναν φωτογράφο και σκηνοθέτη ενήλικων ταινιών.

Μόνο που ο Spafford -όπως υποστήριξε η σπιτονοικοκυρά του- δεν της αποκάλυψε ότι είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το σπίτι της για εμπορικούς σκοπούς, δηλαδή για να γυρίσει πορνογραφικές ταινίες.

Σύμφωνα με τον βρετανικό independent, η δράση του Spafford αποκαλύφθηκε όταν ενημέρωσε την Bassett ότι είχε απολυθεί από τη δουλειά του. Οι γονείς της ιδιοκτήτριας επισκέφτηκαν το σπίτι και το βρήκαν σε «απελπιστική κατάσταση». Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο Spafford είχε μεταμορφώσει εντελώς «σχεδόν κάθε δωμάτιο» του σπιτιού για πορνογραφικούς σκοπούς, μετακινώντας έπιπλα και χρησιμοποιώντας διακοσμητικά, όπως τους πίνακες της ίδιας της Bassett που είναι ζωγράφος, για τα γυρίσματα των ταινιών.

Στη μήνυση για καταστροφή περιουσίας, συναισθηματικής αναστάτωσης και χρησιμοποίηση των έργων τέχνης της χωρίς συγκατάθεση, η Bassett ζητά κι από την εταιρεία παραγωγής των ροζ ταινιών να σταματήσει τη διανομή τους. 

Από την πλευρά της, η εταιρία παραγωγής αρνείται κάθε κατηγορία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:18