04/04/2020 09:43:04

Σπιτονοικοκυρά έκανε μήνυση στον ενοικιαστή της γιατί γύρισε πορνό στο σπίτι της

Σπιτονοικοκυρά έκανε μήνυση στον ενοικιαστή της γιατί γύρισε πορνό στο σπίτι της - Media

 

Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος έκανε μήνυση σε πρώην ενοικιαστή, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε κάθε δωμάτιο του σπιτιού για να γυρίσει ταινίες πορνό. 

Η Leah Bassett από τη Μασαχουσέτη είχε νοικιάσει το σπίτι της, στην περιοχή του Martha’s Vineyard, από τον Οκτωβρίου του 2014 μέχρι τον Μαΐο του 2015 στον Joshua Spafford, έναν φωτογράφο και σκηνοθέτη ενήλικων ταινιών.

Μόνο που ο Spafford -όπως υποστήριξε η σπιτονοικοκυρά του- δεν της αποκάλυψε ότι είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το σπίτι της για εμπορικούς σκοπούς, δηλαδή για να γυρίσει πορνογραφικές ταινίες.

Σύμφωνα με τον βρετανικό independent, η δράση του Spafford αποκαλύφθηκε όταν ενημέρωσε την Bassett ότι είχε απολυθεί από τη δουλειά του. Οι γονείς της ιδιοκτήτριας επισκέφτηκαν το σπίτι και το βρήκαν σε «απελπιστική κατάσταση». Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο Spafford είχε μεταμορφώσει εντελώς «σχεδόν κάθε δωμάτιο» του σπιτιού για πορνογραφικούς σκοπούς, μετακινώντας έπιπλα και χρησιμοποιώντας διακοσμητικά, όπως τους πίνακες της ίδιας της Bassett που είναι ζωγράφος, για τα γυρίσματα των ταινιών.

Στη μήνυση για καταστροφή περιουσίας, συναισθηματικής αναστάτωσης και χρησιμοποίηση των έργων τέχνης της χωρίς συγκατάθεση, η Bassett ζητά κι από την εταιρεία παραγωγής των ροζ ταινιών να σταματήσει τη διανομή τους. 

Από την πλευρά της, η εταιρία παραγωγής αρνείται κάθε κατηγορία.

 


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.