search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Προσοχή! Αυτά τα ρούχα δεν κάνει να πλένονται με μαλακτικό

03.04.2018 07:18
Προσοχή! Αυτά τα ρούχα δεν κάνει να πλένονται με μαλακτικό - Media

 

Απαραίτητο για τα ρούχα μας εκτός από το απορρυπαντικό που διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα και το χρώμα τους είναι το μαλακτικό ρούχων που τα κάνει μαλακά και μυρωδάτα.

Πόσοι από εσάς γνωρίζετε πως δε χρειάζονται όλα τα ρούχα μαλακτικό; Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο δεν χρειάζονται αλλά μερικά καταστρέφονται αν ποτέ χρησιμοποιήσετε μαλακτικό σε αυτά.

Συγκεκριμένα στις απορροφητικές πετσέτες του μπάνιου μας απαγορεύεται η χρήση μαλακτικού καθώς η σιλικόνη που περιέχει τις κάνει λιγότερο απορροφητικές.

Αποτέλεσμα να χαλάει και η χρήση της πετσέτας αλλά και η υφή της. Στην κατηγορία αυτή των πετσετών συγκαταλέγονται και οι πετσέτες θαλάσσης που κατά κόρον χρησιμοποιούμε τώρα το καλοκαίρι.

Εκτός από τις πετσέτες και στα αθλητικά ρούχα αλλά και στα υφάσματα με μικρο-ίνες απαγορεύεται η χρήση μαλακτικού.

Tip Χρησιμοποιήστε το μαλακτικό ρούχων στο σίδερο. Βάλτε 1 κ.γλ. μαλακτικό μέσα στο νερό που βάζετε μέσα στο σίδερό σας και τα ρούχα σας θα μοσχομυρίσουν.

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43