search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04
MENU CLOSE

Τρόμος για 25χρονη: Την πλησίασε και της έσκισε τα ρούχα για να τη βιάσει

04.04.2018 15:10
Τρόμος για 25χρονη: Την πλησίασε και της έσκισε τα ρούχα για να τη βιάσει - Media

 

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια 25χρονη κοπέλα στα Χανιά, το βράδυ της Κυριακής στο δρόμο προς τον Βαμβακόπουλο.

Όπως κατήγγειλε η 25χρονη, ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε κατά τις βραδινές ώρες της Κυριακής στη Λεωφόρο Καζαντζάκη, της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να την βιάσει, σκίζοντας της τα ρούχα και προέβη σε ασελγείς κινήσεις εις βάρος της.

Όπως αναφέρει το zarpanews η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον επίδοξο δράστη ενώ πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια στο κινητό της τηλέφωνο τη μητέρα της, κάτι που έτρεψε τον άγνωστο άνδρα σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για το συμβάν, που απλώς επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τραύματα κατά την πάλη της με τον δράστη και την αντίσταση της ίδιας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04