15/08/2020 11:32:17

«Πόρτα» από το Μέγαρο Μουσικής σε κορυφαίο τραγουδιστή

«Πόρτα» από το Μέγαρο Μουσικής σε κορυφαίο τραγουδιστή - Media

 

Μετά την άρνηση ο τραγουδιστής κατέθεσε αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος χτύπησε την πόρτα του Μεγάρου Μουσικής με σκοπό να παρουσιάσει συναυλία του. Όμως η διεύθυνση του οργανισμού αρνήθηκε στον Έλληνα τραγουδιστή να του παραχωρήσει το χώρο. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 οι υπεύθυνοι του Μεγάρου Μουσικής αρνήθηκαν επικαλούμενοι «νέα στροφή» στο πρόγραμμα του Οργανισμού.

Όπως είπε ο κ. Λιάνης ωστόσο οι υπεύθυνοι του χώρου δεν γνώριζαν πιθανώς πως σε αυτή τη συναυλία, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος προσωπικά να στηθεί στο Μέγαρο, πως στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του τόσο ο Σταμάτης Κραουνάκης, όσο και ο Μίμης Πλέσσας.

Όπως είπε ο κ. Λιάνης ο Τόλης Βοσκόπολουλος επιθυμεί πάρα πολύ να εμφανιστεί στο Μέγαρο. «Είναι επιθυμία του να εμφανιστεί στο Μέγαρο και μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είναι χορηγός της παράστασης θα το αναλάβει». Πάντως ο κ. Λιάνης εξέφρασε την πεποίηθηση ότι τελικά θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση αυτή.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε πως μετά την άρνηση, κατέθεσαν αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο. Όπως εξήγησε όμως, φαίνεται πως τα νέα δεδομένα του προγράμματος, έκαναν τους υπεύθυνους του Μεγάρου να επαναξετάσουν το θέμα και ζήτησαν από τους διοργανωτές μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.