17/01/2019 12:46:01

«Ζόμπι» ρακούν τρομοκρατούν ολόκληρη πόλη (Photo)

«Ζόμπι» ρακούν τρομοκρατούν ολόκληρη πόλη (Photo) - Media

 

Σε τρόμο μιας ολόκληρης πόλης έχουν μετατραπεί τα ρακούν που κατοικούν στα γύρω δάση, καθώς παρουσιάζουν ανεξήγητα επιθετική και τρομακτική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, στην πόλη Γιανγκστάουν του Οχάιο, δεκάδες κάτοικοι έχουν δηλώσει ότι έχουν δει τα ρακούν να συμπεριφέρονται σαν... ζόμπι!

Τα ζώα εμφανίζονται με το φως της ημέρας, δείχνουν να αδιαφορούν για την παρουσία ανθρώπων και σηκώνονται στα πίσω πόδια τους, δείχνοντας τα δόντια τους, με σάλιο να τρέχει από το στόμα τους.

Στη συνέχεια τα ρακούν πέφτουν στο έδαφος, σαν σε ναρκοληψία, και όταν συνέρχονται μετά από μερικά λεπτά, παρουσιάζουν την ίδια τρομακτική συμπεριφορά.

Επιστήμονες που ενημερώθηκαν για το φαινόμενο εκτιμούν ότι τα ζώα έχουν προσβληθεί από έναν ιό, ο οποίος και προκαλεί τα συμπτώματα αυτά και τελικά οδηγεί στο θάνατο.

Ο ιδιος ιός προσβάλλει και σκυλιά, αλεπούδες, κογιότ και ασβούς και μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα, όταν οι πληθυσμοί των ζωών σε μια περιοχή είναι μεγάλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.