search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:17
MENU CLOSE

«Ζόμπι» ρακούν τρομοκρατούν ολόκληρη πόλη (Photo)

05.04.2018 15:15
«Ζόμπι» ρακούν τρομοκρατούν ολόκληρη πόλη (Photo) - Media

 

Σε τρόμο μιας ολόκληρης πόλης έχουν μετατραπεί τα ρακούν που κατοικούν στα γύρω δάση, καθώς παρουσιάζουν ανεξήγητα επιθετική και τρομακτική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, στην πόλη Γιανγκστάουν του Οχάιο, δεκάδες κάτοικοι έχουν δηλώσει ότι έχουν δει τα ρακούν να συμπεριφέρονται σαν… ζόμπι!

Τα ζώα εμφανίζονται με το φως της ημέρας, δείχνουν να αδιαφορούν για την παρουσία ανθρώπων και σηκώνονται στα πίσω πόδια τους, δείχνοντας τα δόντια τους, με σάλιο να τρέχει από το στόμα τους.

Στη συνέχεια τα ρακούν πέφτουν στο έδαφος, σαν σε ναρκοληψία, και όταν συνέρχονται μετά από μερικά λεπτά, παρουσιάζουν την ίδια τρομακτική συμπεριφορά.

Επιστήμονες που ενημερώθηκαν για το φαινόμενο εκτιμούν ότι τα ζώα έχουν προσβληθεί από έναν ιό, ο οποίος και προκαλεί τα συμπτώματα αυτά και τελικά οδηγεί στο θάνατο.

Ο ιδιος ιός προσβάλλει και σκυλιά, αλεπούδες, κογιότ και ασβούς και μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα, όταν οι πληθυσμοί των ζωών σε μια περιοχή είναι μεγάλοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13