search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42
MENU CLOSE

Κοριτσάκι 12 ετών πηδάει από την ταράτσα για να γλυτώσει από τον πατέρα της που την έδερνε βάναυσα (σκληρό video)

17.04.2018 14:45
Κοριτσάκι 12 ετών πηδάει από την ταράτσα για να γλυτώσει από τον πατέρα της που την έδερνε βάναυσα (σκληρό video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία. Ένας πατέρας – τέρας έχει πάρει στο κατόπι τη 12χρονη κόρη του και την ξυλοφορτώνει με άγριο τρόπο. Κάποια στιγμή το παιδί για να ξεφύγει ανεβαίνει στην ταράτσα αλλά ο πατέρας συνεχίζει να την ακολουθεί και να την χτυπάει.

Στην ταράτσα το πόδι του παιδιού βρίσκει μια πέτρα και πέφτει κάτω. Τότε ο πατέρας της πηγαίνει όρθιος από πάνω της και συνεχίζει να τη βαράει με ένα παπούτσι στο κεφάλι. Στο βίντεο ακούγεται καθαρά ο φριχτός αυτό ήχος από το χτύπημα.

Κάποια στιγμή ο πατέρας φαίνεται ότι κουράστηκε και γυρίζει την πλάτη του. Τότε το 12χρονο σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει προς την άκρη της ταράτσας. Δίχως να διστάσει βουτάει στο κενό για να γλυτώσει από τον πατέρα της.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα στα πόδια και τη σπονδυλική στήλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42