search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:18
MENU CLOSE

«Βόμβα» για την μεγάλη σταρ: Με παρενόχλησε σεξουαλικά, λέει η πρώην μάνατζέρ της (Photos)

17.04.2018 15:22
«Βόμβα» για την μεγάλη σταρ: Με παρενόχλησε σεξουαλικά, λέει η πρώην μάνατζέρ της (Photos) - Media

 

Μπορεί πρόσφατα να ανέκτησε τη συμπάθεια των απανταχού φανς της, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, ωστόσο, η μεγάλη σταρ βρίσκεται ξαφνικά εν μέσω ενός σκανδάλου που μόνο καλό δεν κανεί στο προφίλ της.

Ο λόγος για τη Μαράια Κάρεϊ η οποία κατηγορείται από την πρώην μάνατζέρ της ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και σκοπεύει να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Η Στέλα Στόλπερ, η οποία απολύθηκε από μάνατζερ της Κάρεϊ το Νοέμβριο του 2017 ισχυρίζεται ότι η μεγάλη σταρ του τραγουδιού είναι εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες και ότι συχνά, μπροστά της, κυκλοφορούσε γυμνή και έκανε «σεξουαλικές πράξεις».

Η Στόλπερ προσέθεσε επίσης ότι η Κάρεϊ δεν παίρνει τα φάρμακα για τη διπολική διαταραχή, ενώ κατηγόρησε την Κάρεϊ ότι την απέλυσε αναίτια στα μισά του τριετούς συμβολαίου που είχε με τη σταρ.

Εκπρόσωποι της Κάρεϊ απέρριψαν τις κατηγορίες και ξεκαθάρισαν ότι είναι έτοιμοι να της αποκρούσουν σε δίκη, αν το πράγμα φθάσει ως εκεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50