search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:18
MENU CLOSE

Τέλος στο στοματικό σεξ στην Ουγκάντα: «Το στόμα είναι για να τρώμε», λέει ο πρόεδρος της χώρας

18.04.2018 10:02
Τέλος στο στοματικό σεξ στην Ουγκάντα: «Το στόμα είναι για να τρώμε», λέει ο πρόεδρος της χώρας - Media

 

“Το στόμα είναι για να τρώμε», με τη φράση αυτή ο πρόεδρος της Ουγκάντα εξέφρασε ρητά και κατηγορηματικά την πρόθεσή του να απαγορεύσει το στοματικό σεξ στους κατοίκους της χώρας του.

Ο Γιοβέρι Μουσεβένι κατηγόρησε τους «ξένους» ότι προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες της Ουγκάντα να κάνουν στοματικό σεξ.

«Ας επωφεληθώ της ευκαιρίας για να προειδοποιήσω δημοσίως το λαό μας για τις εσφαλμένες πρακτικές που προωθούν ορισμένοι από τους ξένους. Μια από αυτές είναι αυτό που αποκαλούν στοματικόσεξ. Το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για σεξ. Ξέρουμε που ταιριάζουν τα γεννητικά όργανα».

Ο Μουσεβένι είχε υπογράψει το 2014 έναν νόμο που απαγόρευει την ομοφυλοφιλία στην Ουγκάντα. Έκτοτε προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους γκέι συλληφθούν επ’ αυτοφώρω, ενώ διώκονται ποινικά και όσοι δεν καταγγέλλουν κάποιον ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Παρουσιάζοντας τότε το νόμο ο Μουσεβένι είχε υποστηρίξει ότι το στοματικό σεξ μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. «Αν βάλεις το στόμα σου εκεί μπορεί να γεμίσεις σκουλήκια, που θα μπουν στο στομάχι σου, γιατί -το στόμα- είναι το λάθος σημείο», είχε πει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:17