17/01/2019 23:40:21

«Πέσαν κεφάλια» στην ΑΕΛ για το λάθος στη φανέλα (Photo)

«Πέσαν κεφάλια» στην ΑΕΛ για το λάθος στη φανέλα (Photo) - Media
 
Σοβαρή γκάφα έκανε χθες η Λάρισα, στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ και η γκάφα αυτη προκάλεσε αναταραχή και... αποκεφαλισμούς στην ΑΕΛ.
 
Όπως είναι ήδη γνωστή, στη φανέλα της ΑΕΛ αναγράφονταν τα ονόματα του πιλότου που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Mirage (Γιώργος Μπαλταδώρος) και των δύο στρατιωτικών (Δημήτρης Κούκλατζης - Άγγελος Μητρετώδης) που κρατούνται στην Αδριανούπολη ήταν στο μπροστινό μέρος της φανέλας.
Ωστόσο, το επώνυμο του Δημήτρη Κούκλατζη ήταν λάθος αφού τυπώθηκε ως «ΚΟΥΛΑΤΖΗΣ» καθώς ξεχάστηκε το μεσαίο «Κ».
 
Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας, χαρακτήρισε με προσωπική του δήλωση  «άχρηστους» τους συνεργάτες του και το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό με ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα ότι έξι στελέχη της ομάδας της Λάρισας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. 
 
Η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 19/4/2018 έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε με το τυπογραφικό λάθος στο επώνυμο του ενός στρατιωτικού στο μήνυμα της φανέλας στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ οι κάτωθι:
 
1. Σωτήρης Μάρκου - Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ.
 
2. Τάσος Χριστακόπουλος - Οικονομικός Διευθυντής, Γενικός Αρχηγός ΠΑΕ.
 
3. Γιώργος Κούτρας - Υπεύθυνος Γραμματείας ΠΑΕ, Διαχειριστής εισιτηρίων.
 
4. Άκης Θεοδωρούδης - Υπεύθυνος Γραφιστικών και Social Media, Marketing Assistant.
 
5. Κώστας Κοταρέλας - Υπεύθυνος Queens Bar και προσωπικού ημέρας αγώνων.
 
6. Κώστας Τσαρέας - Φροντιστής υλικού και ιματισμού ομάδας ανδρών».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.