search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:18
MENU CLOSE

Έχετε κουζίνα; Βάλτε στις συσκευές κι ένα… πιστολάκι

02.05.2018 13:28
Κομμωτήρια: Γιατί ο κορωνοϊός βγάζει «κόκκινη κάρτα» στο πιστολάκι - Media
Υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος λόγος που φέρνει το πιστολάκι στην κουζίνα σας και πιο συγκεκριμένα στη μαγειρική σας.
 
Μπορεί μέχρι τώρα να είχατε συνηθίσει να στεγνώνετε ή να φτιάχνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και μια ακόμα χρήση του.
 
Ένα περίεργο tweet ήταν αυτό που έφερε τα πάνω κάτω στο μαγείρεμα του κοτόπουλου. Σύμφωνα με την food writer του New Yorker, Helen Rosner, ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε το πιο τέλειο και ξεροψημένο -γιατί αυτό είναι το ζητούμενο- κοτόπουλο είναι να το στεγνώσετε πριν το βάλετε στο φούρνο με το πιστολάκι σας.
 
Έτσι αυτό θα στεγνώσει και δεν θα έχει καθόλου υγρά. Αυτό φυσικά σημαίνει πως η πέτσα του θα γίνει ακριβώς όπως την θέλετε… ξεροψημένη.
 
Το ίδιο θα κάνετε αν θέλετε να ψήσετε πάπια ή ψάρι μιας και τα δύο τα θέλετε όσο πιο ξεροψημένα εξωτερικά γίνεται.
 
Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείτε από ειδικούς στο μπάρμπεκιου στην Αμερικάνικο Νότο, από μεγάλους σεφ στην Ιαπωνία και από μάγειρες κεμπάπ στο Μπρούκλιν.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:18