search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:36
MENU CLOSE

«Θα τη βρούμε!» – Συγκλονίζουν οι γονείς της μικρής Μαντλίν σε μήνυμα για την επέτειο από την εξαφάνισή της

03.05.2018 17:17
Μαντλίν ΜακΚάν: Συνεχίζονται οι έρευνες στο χωράφι στο Ανόβερο - Βρέθηκε υπόγειο - Media

 

Έχουν περάσει 11 ολόκληρα χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, αλλά οι γονείς της κρατάνε τις ελπίδες ζωντανές.

Η Kate και ο Gerry McCann, σε μήνυμα για την 11η επέτειο από την εξαφάνισή της, αναφέρουν πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τη βρουν.

Την ίδια στιγμή, η Scotland Yard χρηματοδοτήθηκε με επιπλέον 154.000 λίρες για να συνεχίσει την έρευνα για άλλους έξι μήνες.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν και να μας εύχονται, ειδικά για την κορούλα μας, να είμαστε καλά. Μετά από 11 χρόνια, αυτή η ζεστασιά και η επίμονη αλληλεγγύη είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Δεν μπορούμε να αντέξουμε να ξεχαστεί η Μαντλίν ή να γίνει απλά μια ιστορία. Σας ευχαριστούμε που στέκεστε στο πλευρό μας σε αυτή την αποστολή. Η ζωή μας είναι γεμάτη, αλλά η Μαντλίν συνεχίζει να αγνοείται και να μας λείπει πολύ», αναφέρουν οι γονείς της σε ένα συγκλονιστικό μήνυμά τους.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007, σε ηλικία 3 ετών, κατά τη διάρκεια των διακοπών της οικογένειάς της, στο θέρετρο Praia da Luz, στην Πορτογαλία. Την άρπαξαν από το υπνοδωμάτιό της, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28