search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ προειδοποιεί τον πρίγκιπα Χάρι – «Ακύρωσε τον γάμο όσο προλαβαίνεις» (Photos)

04.05.2018 06:43
Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ προειδοποιεί τον πρίγκιπα Χάρι - «Ακύρωσε τον γάμο όσο προλαβαίνεις» (Photos) - Media

 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μετρούν πια αντίστροφα για τη μεγάλη μέρα, καθώς στις 19 Μαΐου θα ενώσουν τις ζωές τους για πάντα μπροστά στους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Κι ενώ στο παλάτι επικρατεί ενθουσιασμός μια επιστολή ήρθε να αναστατώσει και να χαλάσει τη διάθεση πολλών…

Ο λόγος για τον ετεροθαλή αδερφό της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας ο οποίος έστειλε μια επιστολή στον πρίγκιπα Χάρι με την οποία τον προειδοποιεί για την ποιότητα του χαρακτήρα της αδερφής του και τον αποτρέπει από τον να την παντρευτεί!

Σύμφωνα με τον εν λόγω χειρόγραφο γράμμα, ο Τόμας υποστηρίζει ότι η Μέγκαν είναι μια «ρηχή και μπερδεμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει τον πρίγκιπα αλλά και την βασιλική οικογένεια» ενώ τον παροτρύνει να «ακυρώσει τον γάμο όσο ακόμα προλαβαίνει!

Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον γάμο αυτόν ως «το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων», υποστηρίζοντας ότι  «η προσπάθειά της να υποδυθεί την πριγκίπισσα, όπως μια ηθοποιός του Χόλιγουντ κάτω από τον μέσο όρο, έχει κουράσει».

Προφανώς ο Τόμας δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την αδερφή του και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος που δεν έλαβε καν πρόσκληση γι’ αυτόν τον γάμο, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο στην επιστολή του: «αποκορύφωμα όλων, ότι δεν καλεί την ίδια της την οικογένεια και αντ’αυτού καλεί εντελώς αγνώστους στον γάμο. Ποιος το κάνει αυτό; Εσύ και η βασιλική οικογένεια πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτόν τον ψεύτικο παραμυθένιο γάμο πριν να είναι πολύ αργά» αναφέρει συγκεκριμένα.

Το γράμμα δίνει στη δημοσιότητα το InTouch

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:06