search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Στέφανος Μάνος: Ο Τραμπ και ο Ραγκούσης έχουν… ψυχώσεις – Ο ένας με τον Ομπαμα, ο άλλος με τον Μητσοτάκη

10.05.2018 17:41
Στέφανος Μάνος: Σε περίπτωση ανάγκης, ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα   - Media

 

Με τις εμμονές που δείχνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον προκάτοχό του στον Λευκό Οίκο, Μπαράκ Ομπάμα, συγκρίνει ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος τη στάση που τηρεί ο Γιάννης Ραγκούσης έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Μάνος έγραψε: «Μια από τις πολλές ψυχώσεις του προέδρου Trump είναι ασφαλώς ο πρόεδρος Obama. Η ανθρωπότητα παρακολουθεί καθηλωμένη και ανήμπορη τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ακυρώνει τη μια μετά την άλλη τις συμφωνίες του προκατόχου του. Είναι αδύνατο να ασκήσεις υπεύθυνη πολιτική όταν αφήσεις να σε κυριεύσουν οι ψυχώσεις σου. Στη μικρή δική μας επαρχιακή σκηνή διακρίνω μια περίπτωση ανάλογης ψύχωσης. Ο κ. Ραγκούσης φαίνεται να έχει κάνει σκοπό της ζωής του να ανατρέψει ότι έχει κάνει, ή θέλει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Όλες του οι κινήσεις εξηγούνται έτσι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:35