search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:18
MENU CLOSE

«Κωλοτούμπα» της κυβέρνησης: Αποσύρεται ο φόρος 2%, αλλά μόνο για τα κινητά

16.05.2018 13:33

 

Επικοινωνία είχαν νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, και ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης για την επανεξέταση του φόρου 2% για τα κινητά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Καθώς, ως φαίνεται, υπήρξαν διαφορετικές προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια σύνταξης της τροπολογίας, οι δύο υπουργοί επικοινώνησαν.

Στην επικοινωνία των δύο υπουργών, ο Χρ. Βερναρδάκης πρότεινε την επανεξέταση της ρύθμισης μόνο για τα κινητά, και ο Ν. Παππάς δέχθηκε αμέσως την πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα εξετασθεί εκ νέου ο φόρος, είναι τρεις μήνες περίπου.

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση βάζει ένα ακόμη χαράτσι στους Έλληνες

Η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση αφού κατόρθωσε να διαλύσει, αντί να εξυγιάνει, το συλλογικό φορέα προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών, για να καλύψει την ανικανότητά της, κάνει το μόνο που ξέρει: Βάζει ένα ακόμη χαράτσι στους Έλληνες, φορολογώντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα τάμπλετ και τα κινητά. Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει αυτόν τον άδικο φόρο που πλήττει βάναυσα τις Ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου της τεχνολογίας και ιδιαίτερα, τους νέους ανθρώπους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50