search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο ιερέας που ασελγούσε σε 11χρονη (Photos)

23.05.2018 10:57
Αυτός είναι ο ιερέας που ασελγούσε σε 11χρονη (Photos) - Media

 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 80χρονου ιερέα σε αργία, που συνελήφθη στο Βόλο για το αδίκημα της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον:

α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 17-07-1938 στην Καρδίτσα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δέκα όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Σημειώνεται ότι η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού που την εξέδιδε, έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 15-11-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκομένων πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33