search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Το τηλεφώνημα του πρίγκιπα Χάρι στην πρώην του λίγο πριν τον γάμο: Κλάματα, λόγια και υποσχέσεις (Photos)

24.05.2018 15:05
Το τηλεφώνημα του πρίγκιπα Χάρι στην πρώην του λίγο πριν τον γάμο: Κλάματα, λόγια και υποσχέσεις (Photos) - Media

 

Δύο από τις προηγούμενες συντρόφους του παραβρέθηκαν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι το περασμένο Σάββατο. Πρόκειται για την Τσέλσι Ντέιβι και την Κρεσίντα Μπόνας.

Το περιοδικό Vanity Fair αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν από αυτό το γεγονός, ο Χάρι και η Τσέλσι είχαν μια μακρά και δακρύβρεχτη τηλεφωνική επικοινωνία.


«Ήταν η τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, μια κλήση στην οποία και οι δύο αναγνώρισαν πως ο Χάρι προχώρησε στη ζωή του. Η Τσέλσι ήταν αρκετά συναισθηματική με όλα αυτά, έκλαιγε και σχεδόν δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό.

Η Ντέιβι και ο Χάρι παρέμειναν φίλοι μετά το χωρισμό τους το 2010, μετά από μια σχέση διάρκειας 7 ετών. Τότε η ίδια είχε πει πως αυτή και ο Χάρι θα έμεναν πάντα «καλοί φίλοι».

Ωστόσο, η Ντέιβι και η Μπόνας δεν προσκλήθηκαν στο ιδιωτικό πάρτι στο Frogmore House. «Τελικά η Ντέιβι πήγε στο γάμο και υποσχέθηκε στο Χάρι πως δε θα έκανε τίποτα παράλογο» συμπλήρωσε η πηγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46