search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς

06.06.2018 12:13
Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς  - Media

 

Όλοι οι οραματιστές και όσοι εντάσσουν -αυθαίρετα- τον εαυτό τους σε αυτούς έχουν τις εμμονές τους. Για τον Κόλιν Μπερν είναι η… πολυτέλεια στη σεξουαλική πράξη!

Από αυτή την εμμονή προήλθε και ο δονητής του… ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Αυτό το όραμα είχε ο 53χρονος ο Αυστραλός σχεδιαστής κοσμημάτων, Κόλιν Μπερν. Μάλιστα, δεν το έβαλε κάτω όσα χρόνια και αν χρειάστηκαν, αφού του πήρε 15 ολόκληρα χρόνια, όμως δημιούργησε το πιο ακριβό ερωτικό παιχνίδι στον κόσμο.

Ο «Pearl Royale» ζυγίζει μισό κιλό και υπόσχεται μια «βασιλική εμπειρία»!

Ο δονητής είναι διακοσμημένος με πολύτιμους λίθους οι οποίοι είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένοι, έτσι ώστε να μην τραυματίζουν τα γεννητικά όργανα.

Παρά τα 15 χρόνια που χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί ο «Pearl Royale», δεν είναι το πρώτο δημιούργημα του Μπερν, αφού για πάνω από 20 χρόνια, δημιουργεί ερωτικά παιχνίδια για το 1%, όπως το αποκαλεί εκείνος.

Τα ερωτικά παιχνίδια του είναι -προφανώς- πανάκριβα, ενώ δεν διστάζει πολλές φορές να τα συνδυάσει με ασορτί κολιέ και σκουλαρίκια!

 

Πηγή: in.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:59