02/04/2020 03:42:00

Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στο Αττικό Νοσοκομείο - 13 συλλήψεις

Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στο Αττικό Νοσοκομείο - 13 συλλήψεις  - Media

 

Επιχείρηση «σκούπα» για τον εντοπισμό γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες πραγματοποίησαν, το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί στο Αττική Νοσοκομείο. 

'Οπως έγινε γνωστό από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, κατά τη διάρκεια νυχτερινής αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν 13 παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες (3 Ελληνίδες, 6 Γεωργιανές, 3 Βουλγάρες και μία Αλβανίδα), οι οποίες εργάζονταν χωρίς να είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του νοσοκομείου, χωρίς να διαθέτουν διπλότυπο μπλοκ αποδείξεων παροχής υπηρεσιών και άδεια εργασίας.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενες για παραβίαση του ν. 683/1948 περί διπλωματούχων αδελφών νοσοκόμων. Δύο από τις συλληφθείσες πρόκειται να απελαθούν, αφού δεν διαθέτουν άδεια παραμονής στη χώρα και για μία εκκρεμεί εισαγγελική παραγγελία φυλάκισης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.