search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:01
MENU CLOSE

Συγκινητική αλλαγή στην πλαζ της Βουλιαγμένης – Πώς θα μετονομαστεί (Photo)

21.06.2018 14:55
Πόλο: Το σήκωσε η Βουλιαγμένη - Πήρε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της  - Media

 

Μια συγκινητική και απολύτως ταιριαστή απόφαση για την πλαζ της Βουλιαγμένης έλαβε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, δίνοντας της το όνομα ενός καλλιτέχνη που την αγάπησε και την ύπνησε όσο κανένας άλλος.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγος του εκλιπόντος «φτωχού και μόνου καουμπόη» της ελληνικής μουσικής, Λουκιανού Κηλαηδόνη, «με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, στην οποία ανήκει η Πλαζ της Βουλιαγμένης, αποφάσισε να δοθεί το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη σε αυτήν. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά αυτή η απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου. Ο Λουκιανός αγαπούσε τη Βουλιαγμένη, την τραγούδησε και νομίζω ότι την ανέδειξε με το περίφημο πάρτυ του.

Η τελετή της απονομής του ονόματος του Λουκιανού στην Πλαζ – Ακτή Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στις 9 το βράδυ και θα συνοδεύεται από μία μουσικoθεατρική εκδήλωση με τραγούδια του Λουκιανού και προβολές από το αρχειακό υλικό του.
 
Ερμηνεύουν: Δώρος Δημοσθένους, Μαρία Κηλαηδόνη
Φιλική συμμετοχή: Φοίβος Δεληβοριάς
 
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 5ευρώ, από το δίκτυο της VIVA (www.viva.gr τηλ: 11876). Η τιμή προπώλησης ισχύει μέχρι την Παρασκευή 13/7/18 στις 18:00.
Είσοδος 10ευρώ (μετά τις 18:00 της 13/7/18)
 
Συνδιοργάνωση: ΕΤ.Α.Δ. ΑΕ – Δήμος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης
 
Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:01