search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:07
MENU CLOSE

Έξαλλη η Φουρέιρα με τον Πάνο Βλάχο: Δε θέλει πια καμιά επαφή με τον ηθοποιό

02.07.2018 09:47
Έξαλλη η Φουρέιρα με τον Πάνο Βλάχο: Δε θέλει πια καμιά επαφή με τον ηθοποιό - Media

 

Την «ανιούσα» έχουν δει οι προτάσεις αλλά και η νέες συνεργασίες της Φουρέιρα μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Eurovision.

Μία από αυτές τις συνεργασίες αφορούσε την ίδια και τον Πάνο Βλάχο ο οποίος εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδιστής. Η δισκογραφική της, της πρότεινε ένα διαφορετικό ντουέτο με τον καλλιτέχνη, που, ως γνωστόν, εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο Λος Άντζελες, κυνηγώντας το όνειρο της διεθνούς καριέρας.

Η Φουρέιρα με χαρά θέλησε να συνεργαστούν κι ενώ ο ηθοποιός αρχικά είχε πει το «ναι» την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη.

Από τη δισκογραφική εταιρία διέρρευσε πως η συμφωνία δεν είχε κλείσει, ενώ ο Πάνος Βλάχος υποστήριξε πως δεν επιθυμεί τελικά τη συγκεκριμένη συνεργασία καθώς δεν ταιριάζει στο στιλ του. Τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν στην Ελένη Φουρέιρα η οποία έγινε έξαλλη!

Η τραγουδίστρια, εκτός εαυτού, λέγεται, όπως αναφέρει το Λοιπόν, πως έκανε λόγο για αντί επαγγελματισμό, καθώς είχε κάνει αρκετές πρόβες για το συγκεκριμένο κομμάτι και φυσικά, δεν θέλει να έχει πλέον καμία επαφή με τον ηθοποιό.

Πηγή: Λοιπόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05