search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Πολιτικός ψεύτης ο Τσίπρας, κατάντια για τη χώρα- Ψηφίστε την κατάργηση των μειώσεων

05.07.2018 11:20
Μητσοτάκης: Να μην μιλούν για σχέδια καταστολής όσοι εξύφαιναν μηχανορραφίες στα υπόγεια των «μαγαζιών» τους - Media

 

«Η χώρα έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο» ανέφερε στην ομιλία του, στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό, λέγοντας ότι «στη Θεσσαλονίκη πήγε μέχρι το αεροδρόμιο».

Ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε: «Αν ρωτήσουμε τους Έλληνες σε ποιον αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του “ψεύτη και πολιτικού απατεώνα”, θα απαντήσουν τον κ. Τσίπρα».

Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε το δημοψήφισμα του 2015 λέγοντας ότι δίχασε και εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, ενώ υποστήριξε ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από την «καταστροφική επιλογή που πληρώνει ακόμη η χώρα».

Μνημόνευσε τα capital controls, που συνεχίζονται, και πρόσθεσε ότι «εξακολουθεί να κυβερνά με ψέματα, λαϊκισμό, ανευθυνότητα και ανικανότητα».
 
Ψέματα λέγατε τον Ιανουάριο του ’15, ψέματα λέγατε το Σεπτέμβριο του ’15 ψέματα λέτε και τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στη Βουλή για τις συντάξεις και το Σκοπιανό. Έκανε δε λόγο για «κυβέρνηση οπερέτα». 

Δεν σκεφτήκατε, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι σήμερα είναι η επέτειος του 2015 όταν εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό; Τρία χρόνια μετά, συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα… Κάποιοι στην οικογένειά σας θρηνούν, αλλά το 2015 είναι αφορμή να αναλογιστούμε τι έγινε. 

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «από το go back» ζητιανεύετε ένα λόγο συμπάθειας και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, γίνατε το παιδί για όλες τις δουλειές το παιδί της νέας διαπλοκής. 

«Δεν έχουμε τέλος των μνημονίων… Στα τέλη Αυγούστου λήγει το τρίτο πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι λήγει ο φτηνός δανεισμός» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. 

«Σταματήστε κ. Τσίπρα να προκαλείτε τους Έλληνες με φιέστες και γραβάτες (…) και κάποιοι στην Ευρώπη που επιμένουν να σας σιγοντάρουν ας δείξουν λίγο σεβασμό στον ελληνικό λαό που υποφέρει από τα δικά σας μέτρα» ανέφερε αιχμηρά για τον Πιερ Μοσκοβισί. 

 «Ανυπόστατο το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ»

«Επικαλεστήκατε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ως αληθινό; Είστε σοβαρός κύριε Τσίπρα; είστε ψεύτης που αναπαράγετε αυτά τα άθλια δημοσιεύματα… Δεν συναντήθηκα ποτέ με την καγκελάριο Μέρκελ». «Είστε άθλιος συκοφάντης κ. Τσίπρα… Πόσες φορές έχετε συναντηθεί με τους κ. Μαρινάκη, με τον κ. Σαββίδη, με τον Μπόμπολα, με τον κ. Καλογρίτσα με τα βοσκοτόπια;» διερωτήθηκε. 

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό σχολίασε: «πείτε στον κ. Κοτζιά ότι είναι λίγο αργά για δάκρυα. Είχαμε προειδοποιήσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί τετελεσμένα… Ενώσατε τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων απέναντι σας». Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κατηγορεί και βλέπει όποιους διαφωνούν μαζί του στο Σκοπιανό σαν ακροδεξιούς. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε γιατί ο κ. Καμμένος δεν είναι δίπλα στον κ. Τσίπρα στα υπουργικά έδρανα. «Στο ΝΑΤΟ θα πάτε παρέα; Ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι δεν του αρέσει η συμφωνία που έχετε υπογράψει… Είστε αδύναμος πρωθυπουργός υπό προθεσμία» σημείωσε δηκτικά. 

«Κύριε Τσίπρα ανασύρατε και σήμερα το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”. Η ΝΔ είναι εδώ για να μην επιτρέψει ένα νέο διχασμό. Οι πολίτες νιώθουν ότι δεν πάει άλλο» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:37