search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Κόλαση στα Σκόπια: Η αντιπολίτευση μηνύει Ζάεφ-Ντιμιτρόφ για τη συμφωνία των Πρεσπών

05.07.2018 17:27
Κόλαση στα Σκόπια: Η αντιπολίτευση μηνύει Ζάεφ-Ντιμιτρόφ για τη συμφωνία των Πρεσπών - Media
 
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ VMRO-DPMNE ανακοίνωσε ότι κατέθεσε στην Εισαγγελία για το Οργανωμένο Έγκλημα και τη Διαφθορά μηνύσεις κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, του υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, του Προέδρου του Κοινοβουλίου Τάλατ Τζαφέρι, καθώς και κατά όλων των βουλευτών «που στήριξαν με την ψήφο τους την αντισυνταγματική και παράνομη συμφωνία συνθηκολόγησης με την Ελληνική Δημοκρατία».
 
Το VMRO-DPMNE υποστηρίζει ότι τα ανωτέρω πρόσωπα διέπραξαν τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας, της διακύβευσης της ανεξαρτησίας, της σύμπραξης για την τέλεση εχθρικών πράξεων και της κατάχρησης εξουσίας. Ακόμη, το VMRO-DPMNE σημειώνει ότι τα αδικήματα αυτά δεν παραγράφονται.
 
Υπενθυμίζεται ότι την κατάθεση μηνύσεων σχετικά με την συμφωνία για το θέμα του ονόματος είχε προαναγγείλει χθες ο αντιπρόεδρος του VMRO-DPMNE, Αλεξάνταρ Νικόλοφσκι.
 
Πηγή: enikos.gr/militaire.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:13