search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:05
MENU CLOSE

Ανέβηκαν στην Ακρόπολη κι έκαναν… καραγκιοζιλίκια – Δεν τους σταμάτησε κανείς (Video)

07.07.2018 18:52
Ανέβηκαν στην Ακρόπολη κι έκαναν… καραγκιοζιλίκια – Δεν τους σταμάτησε κανείς (Video) - Media

 

Επεισόδιο σημειώθηκε με τα γυρίσματα μιας εκπομπής στην Ακρόπολη. Ο παρουσιαστής και η ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα ανέβηκαν στον Παρθενώνα, έκαναν… ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι και δεν τους σταμάτησε κανείς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή Por El Mundo είχε ζητήσει άδεια από το ΚΑΣ προκειμένου να κάνει γυρίσματα στην Ακρόπολη από τις 14 Μαΐου. Η εκπομπή γυρίστηκε, προβλήθηκε στην αργεντίνικη τηλεόραση στις 28 Μαΐου και στη συνέχεια, εκδόθηκε η απόφαση του ΚΑΣ. Η οποία ήταν απορριπτική…

Οι παρουσιαστές έβγαλαν τα παπούτσια τους για να… μετρήσουν τα δάχτυλά τους. Η νεαρή κοπέλα έπεσε κάτω για να φιλήσει το χώμα γιατί «δεν ξέρω πότε θα ξανάρθω» και γελούσε ασταμάτητα…

Το ΚΑΣ, η άδεια και το γύρισμα στην Ακρόπολη

Η εταιρία παραγωγής της εκπομπής είχε ζητήσει άδεια από το ΚΑΣ, αλλά δεν περίμενε την απάντηση. Η οποία εκδόθηκε στις 25 Ιουνίου. «Από την εξέταση του φακέλου προέκυψε ότι δεν παρέχονται εγγυήσεις ότι η παραγωγή θα ανταποκρίνεται στην αξία και σοβαρότητα των μνημείων», σημείωνε στην απόφασή του το ΚΑΣ.

Έναν μήνα πριν την έκδοση της απόφασης του ΚΑΣ το επεισόδιο της εκπομπής είχε ήδη προβληθεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04