search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:51
MENU CLOSE

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι: Τι συμβαίνει με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ;

19.07.2018 15:11
Νέο σκάνδαλο στο παλάτι: Τι συμβαίνει με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ; - Media

 

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, πλέον δούκισσας του Σάσεξ και συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, προκαλούν νέους πονοκεφάλους στο Μπάκιγχαμ, το οποίο αισθάνεται ότι έχει μπλέξει με το γάμο αυτό.

Σύμφωνα, λοιπόν με τις πληροφορίες αυτές, η όλη ιστορία με το πρόβλημα υγείας του πατέρα της Μέγκαν και το χειρουργείο που έκανε για την καρδιά του, ήταν όλα στημένα.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν συγκεκριμένα ότι ο Τόμας Μαρκλ το έκανε αυτό για να αποφύγει να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, μετά τις ντροπιαστικές και στημένες φωτογραφίες με τους παπαράτσι και χρειαζόταν μια πειστική δικαιολογία.

Έτσιμ φαίνεται ότι μηχανεύτηκε το όλο θέμα με την εγχείρηση και την γενικότερη άσχημη κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η αποκάλυψη προέρχεται από έγκυρη πηγή, πράγμα που σημαίνει… νέα διαχείριση κρίσης από το παλάτι.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:51