search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:01
MENU CLOSE

«Είσαι το Ταίρι μου»: Η ηθοποιός που ερωτεύτηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στα γυρίσματα της θρυλικής σειράς (Video)

21.07.2018 15:44
«Είσαι το Ταίρι μου»: Η ηθοποιός που ερωτεύτηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στα γυρίσματα της θρυλικής σειράς (Video) - Media

 

Υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην Ελλάδα κι ενδεχομένως η κορυφαία κωμική ever, αποκτώντας φανατικό κοινό την περίοδο που παιζόταν από το θρυλικό MEGA.

Ο λόγος για το «Είσαι το Ταίρι μου», που στις αρχές των 00s είχε κάνει τους πάντες να κολλάνε στη μικρή οθόνη προκειμένου να δουν πώς στο καλό θα εξελιχθεί το… μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί με την οικογένεια Μπεζεντάκου και τα δύο κορίτσια με τις «μπερδεμένες» ταυτότητες από την Αυστραλία.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν και ο νεαρός τότε Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην τηλεόραση και πάρα πολύ γρήγορα εξελίχθηκε στον απόλυτο έρωτα των κοριτσιών.

Ο «Σωτήρης» της σειράς μπορεί στο τέλος να κατέληξε με την Στέλλα (την Βίκυ Σταυροπούλου, δηλαδή), όμως στο πρώτο γύρισμα που αντίκρισε τη Βίκυ- εκεί που ο ίδιος ήταν ημίγυμνος, δηλαδή…- έπαθε την πλάκα της ζωής του:

«Έχω να σου πω ότι η πρώτη σκηνή που είχαμε, που ήταν αυτή με την τσάπα στο χωράφι που είχα δεμένο το πουκάμισο. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε και ειδωθήκαμε, είχα τρελή ταχυπαλμία και έλεγα ‘Αχ θεέ μου, είναι πολύ όμορφη’», είχε εκμυστηρευτεί on camera ο Αλέξης Γεωργούλης στην Κατερίνα Λέχου (που υποδυόταν τη Βίκυ στο σήριαλ), μαρτυρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον… έρωτά του.

Μεταξύ μας, βλέποντας την υπέροχη Λέχου, πώς μπορεί να τον αδικήσει κανείς;

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:01