18/09/2020 10:01:05

Παπαροκάδες για την τραγωδία στις φλόγες: «Φταίνε οι Iron Maiden που ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό» (Video)

Παπαροκάδες για την τραγωδία στις φλόγες: «Φταίνε οι Iron Maiden που ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό» (Video) - Media

 

Όχι δεν ζούμε στο μεσαίωνα που για τα πάντα έφταιγε κάποια θεική δύναμη. Κάποιοι άνθρωποι της εκκλησίας προσπαθούν να μας πείσουν όμως για αυτό. Για έναν θεό δικό τους που εκδικείται για έναν θεό που δεν αγαπάει. Μετά τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και τον μητροπολίτη Γόρτυνα Ιερεμία, ήρθε να προτεθεί και ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης, γνωστός από το συγκρότημα Παπαροκάδες, όπου εκτελούσε χρέη άτυπου μάνατζερ.

Ο Πατέρας Μουλατσιώτης έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο πως για όλα φτάινε οι Iron Maiden που είχαν συναυλία την Παρασκευή στην Αθήνα και οι οποίοι πέταξαν τον Τίμιο Σταυρό χωρίς κανένας από το κοινό να αντιδράσει.

Έγραψε λοιπόν ο πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης:

«Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Δοξάζουμε τον Κύριό μας, διότι είναι Θεός της Αγάπης. Δεν εκδικείται, δεν ανταποδίδει ποτέ κακό αντί κακού. Όταν όμως εμείς Του γυρίζουμε την πλάτη, Τον περιφρονούμε και με τον τρόπο μας Του ζητούμε να «αναχωρήσει» από την ζωή μας, την πόλη και την χώρα μας, τότε Εκείνος θλιμμένος αναχωρεί... Ξεχνούμε όμως ότι όταν φεύγει ο Χριστός, έρχεται δυστυχώς ο διάβολος που σκορπά τον θάνατο, την καταστροφή και πολλές άλλες συμφορές.

Παρακαλώ όλους σας να ζητήσουμε από τον Κύριό μας να επιστρέψει κοντά μας και ας γνωρίζουμε ότι έστω και αν είμαστε αμαρτωλοί Εκείνος θα επιστρέψει γιατί είναι Θεός Πατέρας, Θεός της Αγάπης και της συγχώρεσης. Επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι επιστρέφοντας ο Κύριος κοντά μας, θα μας παρέχει και πάλι την ευλογία και την προστασία Του, από τις καταστροφές που σκορπά μόνο ο διάβολος με τα όργανά του και όχι ο Θεός της Αγάπης.»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.