10/12/2018 07:42:38
2.10.2009

Σενάρια mega deal

Επιμένουν τα σενάρια για μετάβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Εurobank Νίκου Καραμούζη ή του υψηλόβαθμου στελέχους του ομίλου Λάτση στην έδρα της διοίκησής του στη Γενεύη Απόστολου Ταμβακάκη στο τιμόνι της Εθνικής Τράπεζας, αν επικρατήσει το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Οι κυκλοφορούντες τα σενάρια επισημαίνουν ότι αμφότεροι διετέλεσαν υποδιοικητές της «Μεγάλης μας Φίλης» και προχωρούν παραπέρα συνδυάζοντας μάλιστα τα εν λόγω σενάρια με την επαναφορά του παλιού «στόρι» για συγχώνευση Εθνικής και Εurobank.

Προσθέτουν μάλιστα με νόημα ότι τα μισθολογικά κλιμάκια για τα ανώτατα στελέχη των δύο τραπεζών έχουν ήδη εναρμονιστεί ώστε να διευκολυνθεί η συγχώνευση, αφού οι καρέκλες ως γνωστόν παίζουν τον σημαντικότερο ίσως ρόλο.

Εκεί άλλωστε ακούγεται ότι κόλλησαν – μεταξύ άλλων – πολλά τραπεζικά ντιλ στο παρελθόν, όπως το Κύπρου - Πειραιώς ή ακόμα και το Εθνική - Alpha.

Ίδωμεν...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.