search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Διαψεύδουν τους Times οι δικηγόροι των Τούρκων αξιωματικών – «Κανείς από τους 8 δεν έχει εξαφανιστεί»

27.08.2018 14:51
Διαψεύδουν τους Times οι δικηγόροι των Τούρκων αξιωματικών - «Κανείς από τους 8 δεν έχει εξαφανιστεί» - Media

 

Κανείς εκ των 8 Τούρκων αξιωματικών που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 στη γειτονική χώρα δεν αγνοείται, διευκρίνισαν μιλώντας στον ΣΚΑΪ οι συνήγοροί τους.

Ξεκαθαρίζουν δεν ότι η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά, την οποίαν επικαλούνται στο δημοσίευμά τους οι TIMES, δεν υπερασπίζεται πλέον κανέναν από τους «8».

Το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας ήθελε τους Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ να έχουν εξαφανιστεί από τις 20 Αυγούστου, οπότε και έληξε η εντολή κράτησής τους. Σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η κ. Τομαρά οι, κατά δήλωσή της, πελάτες της ενδέχεται να έχουν ανταλλαγεί με τους δύο Έλληνες στρατιώτες Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 15 Αυγούστου μετά από μακρά κράτησή τους στις τουρκικές φυλακές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:40