search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:36
MENU CLOSE

Ο ΑΝΤ1 διαλύει τις συνήθειες χρόνων: Αλλάζει ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης

29.08.2018 15:49
Ο ΑΝΤ1 διαλύει τις συνήθειες χρόνων: Αλλάζει ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης - Media

 

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του καναλιού που τον φιλοξενεί δεκαετίες, «Καλοκαίρι μαζί στις 10» έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδάκης και μίλησε για όλες τις αλλαγές που φέρνει η νέα τηλεοπτική σεζόν που θα τον έχει για ακόμα μία φορά σταθερό στο πρωινό πόστο της ενημέρωσης.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τα νέα δεδομένα και τις νέες ανάγκες που φέρνει ο ανταγωνισμός με τα υπόλοιπα πρωινά που τον οδηγούν να αλλάξει μία τηλεοπτική συνήθεια χρόνων. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αλλάζει ώρα προβολής και θα αρχίζει στις 06:00.

«Θα προσπαθήσουμε φέτος να είναι η εκπομπή πολύ διαφορετική, όχι σε ότι αφορά το περιεχόμενό της, γιατί πρέπει να παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα. Απλά δεν θα γίνουμε υποχείριο της καθημερινότητας και της επικαιρότητας. Θα ξεκινήσουμε 17 Σεπτεμβρίου στις 06:00 για δύο λόγους.

Ο ένας λόγος είναι γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και ο δεύτερος είναι ότι η ζωή ξεκινάει νωρίς κι εμείς λέμε “καλημέρα” στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν να το λέμε μια ώρα αργότερα;», ανέφερε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:34