search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:56
MENU CLOSE

«Χρόνια Πολλά» του Γιώργου Σαββίδη στην Τούμπα με video του Μαραντόνα!

06.09.2018 16:21
Αποθέωση Πάπα Φραγκίσκου για Μαραντόνα: «Ήταν ένας ποιητής των γηπέδων» - Media

 

Ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε τι σημαίνει για εκείνον η Τούμπα και μνημόνευσε τις δηλώσεις θαυμασμού του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας.

Σήμερα (6/9) συμπληρώθηκαν 59 χρόνια από την ημέρα των εγκαινίων του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το “σπίτι” του “Δικεφάλου του Βορρά” γκαινιάστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1959, ο πρώτος αγώνας που έγινε ήταν ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και η αρχική της χωρητικότητα ήταν 20.000

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, θέλησε να πει τα δικά του “Χρόνια Πολλά”, με αναφορά στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος είχε παίξει με τη Νάπολι εκεί στις 6 Οκτωβρίου 1988.

Το ματς εκείνο έγινε σε μια κατάμεστη Τούμπα, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και ο “Ντιεγκίτο”, ο οποίος είχε γυρίσει όλα τα γήπεδα του κόσμου, εξέφρασε τον θαυμασμό του γι’ αυτό που αντίκρισε εκείνη την βραδιά.

Μετά τη λήξη του αγώνα, δημοσιογράφος της ιταλικής τηλεόρασης ρώτησε χαρακτηριστικά τον Αργεντινό πόσα παιχνίδια έχει παίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα, για να πάρει απάντηση: “Έχω παίξει πολλά παιχνίδια, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!”.

Αυτό μνημόνευσε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έκανε αναφορά στο λογαριασμό του στο Instagram σε εκείνον τον αγώνα και έγραψε τι σημαίνει γι’ αυτόν η Τούμπα: “Χαρά, λύπη, δάκρυα, χαμόγελα, ευτυχία, τρέλα. Αυτή είναι η Τούμπα και σε οποιαδήποτε κατάσταση, αγαπάμε το σπίτι μας”.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43