search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:54
MENU CLOSE

Τραγωδία: Τραγουδιστής πήδηξε από κρουαζιερόπλοιο, μη αντέχοντας το bullying (Photos)

11.09.2018 15:42
Τραγωδία: Τραγουδιστής πήδηξε από κρουαζιερόπλοιο, μη αντέχοντας το bullying (Photos) - Media
 
Βουτιά θανάτου από το κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιου φαίνεται πως πραγματοποίησε Γερμανός τραγουδιστής της ποπ, που είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show του γερμανικού RTL “Η Γερμανία ψάχνει σούπερ σταρ”.
 
Ο 33χρονος Ντάνιελ Κίμπλεκ εθεάθη να πηδάει από το πέμπτο κατάστρωμα του “AIDALuna”, που βρισκόταν εν πλω από Γροιλανδία προς Καναδά, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα κι έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό του, καθώς η θερμοκρασία του νερού στον βόρειο Ατλαντικό αυτή την εποχή δεν υπερβαίνει τους 10 βαθμούς Κελσίου.
Ο τραγουδιστής, ο οποίος, σύμφωνα με τη “Bild”, έκανε διακοπές στο κρουαζιερόπλοιο όταν εξαφανίστηκε, είχε κάνει μια ανάρτηση στη σελίδα του επίσημου fan club του τον περασμένο μήνα, σχετικά με το bullying που είχε δεχτεί ως μαθητής. “Αγαπημένοι μου θαυμαστές, δυστυχώς δεν αισθάνομαι καλύτερα ψυχικά και σωματικά. Είμαι και πάλι αντιμέτωπος με με αυτόν τον πόνο τους τελευταίους μήνες. Αυτό το πολύμηνο bullying στο σχολείο, στην τάξη μου, έχει συνταράξει βαθιά την ψυχή μου”, είχε γράψει στις 3 Αυγούστου, ωστόσο η ανάρτηση διαγράφηκε στη συνέχεια.
Ο Κίμπλεκ έγινε γνωστός στα 17 του μέσα από τη συμμετοχή του στη γερμανική εκδοχή του “Pop Idol”, όταν κατέκτησε την τρίτη θέση. Αμέσως άρχισε σόλο καριέρα στην ποπ μουσική σκηνή. Το 2004 συμμετείχε σε ένα δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, κατακτώντας επίσης την τρίτη θέση κι έναν χρόνο αργότερα ίδρυσε τη δική του εταιρεία φωτοβολταϊκών, που τον έκανε εκατομμυριούχο. Τα τελευταία χρόνια στράφηκε στην υποκριτική και αυτόν τον μήνα επρόκειτο να πάρει το πτυχίο του από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Θεάτρου στο Βερολίνο.
 
Πηγή: enikos.gr/Espresso
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:54