search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:24
MENU CLOSE

Σχολείο της Φθιώτιδας αντί για αγιασμό έκανε… κατάληψη

12.09.2018 06:01
Σχολείο της Φθιώτιδας αντί για αγιασμό έκανε... κατάληψη - Media

 

Τα πανό της κατάληψης υψώθηκαν στο Λύκειο Πελασγίας, στην ανατολική Φθιώτιδα, αντί για αγιασμό την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς.

Μαθητές και γονείς έχουν ήδη καταλάβει το Λύκειο Πελασγίας διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση των διευθυντών της Εκπαίδευσης στην περιοχή να μη λειτουργήσει στην τελευταία τάξη του λυκείου της Πελασγίας το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών και οι τρεις μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο τμήμα να μεταγραφούν στο Λύκειο της Στυλίδας.

Οι μαθητές, που έχουν και την υποστήριξη των γονιών τους, σε συναντήσεις που είχαν έως αργά χθες το βράδυ θεωρούν ότι πρόκειται για μέτρο το οποίο είναι σε βάρος τους, καθώς θα αναγκάζονται να μετακινούνται 70 χλμ κάθε μέρα και παράλληλα εκτιμούν ότι υπάρχει το επιστημονικό δυναμικό στο σχολείο, αλλά και πρόβλεψη της νομοθεσίας για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο τμήμα στο Λύκειο Πελασγίας.

Οι μαθητές που έχουν προχωρήσει την κατάληψη έχοντας την υποστήριξη και των γονιών τους επιμένουν ότι θα συνεχίσουν μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:24