search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:09
MENU CLOSE

Στο Σάλτσμπουργκ Τετάρτη και Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

18.09.2018 18:42
Αλέξης Τσίπρας για τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο: «Σπουδαία πένα και ακούραστος μαχητής της ζωής» - Media

 

Στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας μεταβαίνει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να πάρει μέρος στις εργασίες της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την Τετάρτη στις 17.00 (τοπική ώρα) θα πάρει μέρος στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) και στις 19.30 στο δείπνο εργασίας των ηγετών των κρατών μελών της Ε.Ε με θέμα το μεταναστευτικό.

Την Πέμπτη από τις 09.30-13.00 (τοπική ώρα) θα πάρει μέρος στις εργασίες της Ολομέλειας της άτυπης Συνόδου Κορυφής με θέμα την εσωτερική ασφάλεια και στις 13.00-15.00 στο γεύμα εργασίας με θέμα το Brexit.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κατάρ και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Νωρίτερα την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει διαδοχικές επαφές με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Κατάρ και με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ-Θάνι.

Ακολούθως στις 11:00 π.μ. ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Και οι δυο συναντήσεις θα λάβουν χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30