23/09/2019 03:25:11

Μπορείτε να μαντέψετε πόσο χρονών είναι αυτή η μαμά; Συχνά νομίζουν ότι ο γιος της είναι ο φίλος της (Photos)

Μπορείτε να μαντέψετε πόσο χρονών είναι αυτή η μαμά; Συχνά νομίζουν ότι ο γιος της είναι ο φίλος της (Photos) - Media

 

Έχει ένα εκπληκτικό κορμί στα 50 της χρόνια, χωρίς ίχνος χαλάρωσης και κυτταρίτιδας. Δεν μοιάζει ότι είναι μια μητέρα 50 χρονών, και όλοι μόλις την δουν την μπερδεύουν και την κάνουν κατά πολύ μικρότερη. Κάποιοι μάλιστα, όταν κυκλοφορεί με τον 23χρονο γιο της τη ρωτούν εάν είναι ο φίλος της.

Το μυστικό της σύμφωνα με την ίδια την κινέζα Λιου Γελίν, είναι το κολύμπι. Συνεχές κολύμπι ακόμη και τον χειμώνα όταν η θάλασσα είναι παγωμένη.

Η Γελίν λατρεύει τα μπικίνι και ακόμη και τον χειμώνα όταν κολυμπάει, φοράει μόνο αυτό το μαγιό. «Κολυμπάω επί 30 χρόνια, χειμώνα καλοκαίρι σε μια παγωμένη λίμνη. Βέβαια μαρέσουν και οι τροπικές θάλασσες» λέει η ίδια. Βέβαια φέτος τον χεμώνα πήγε με -40 βαθμούς και κολύμπησε στην παγωμένη λίμνη Βαικάλη στη Ρωσία.

Η πανέμορφη 50άρα είναι συνταξιούχος υπάλληλος βιβλιοθήκης και τώρα που βγήκε στη σύνταξη, γυρνάει με τον γιο της όλες τα τροπικές θάλασσες και κάνει καταδύσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.