search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:58
MENU CLOSE

Έψαξες το κινητό του συζύγου σου; Πας… φυλακή

02.10.2018 14:49
Έψαξες το κινητό του συζύγου σου; Πας... φυλακή - Media

 

Το να ψάχνουμε το κινητό του συντρόφου μας θεωρείται ως μεγάλο faux pas και αδιακρισία που ξεπερνά τα εσκαμμένα. Ωστόσο, φαίνεται ότι για κάποιους αποτελεί και… ποινικό αδίκημα.

Τουλάχιστον έτσι αποφάνθηκε δικαστήριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο οποίο προσέφυγε άνδρας υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του είχε πάρει το κινητό του και έψαξε τα αρχεία και τα μηνύματά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το δικαστήριο στα ΗΑΕ καταδίκασε τη σύζυγο σε τρίμηνη φυλάκιση με το αιτιολογικό ότι όχι μόνο έψαξε το κινητό του συζύγου της αλλά έκανε και μεταφορά αρχείων σε άλλο κινητό για να τα ελέγξει με την ησυχία της.

Ο νόμος στα ΗΑΕ απαγορεύει ρητώς το «ψαχούλεμα» κινητών τρίτων χωρίς τη ρητή άδειά τους, και από την πρόβλεψη δεν εξαιρούνται ούτε παντρεμένα ζευγάρια, ενώ το ελαφρυντικό της υποψίας για απιστία… δεν αναγνωρίζεται.

Πληρόφορίες: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15