17/01/2020 16:19:22

Η πιο ωραία οροφή εστιατορίου είναι στην Ελλάδα – Κυματίζει στον αέρα και μαγνητίζει τα βλέμματα (Photos & Video)

Η πιο ωραία οροφή εστιατορίου είναι στην Ελλάδα – Κυματίζει στον αέρα και μαγνητίζει τα βλέμματα (Photos & Video)  - Media

 

Η οροφή ανήκει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Costa Navarino και ένας χρήστης του instagram την ανέβασε την ώρα που δημιουργεί έναν ιδιότυπο κυματισμό από τον αέρα. Μέχρι σήμερα το βίντεο του χρήστη το έχουν δει περισσότεροι από 270.000 άνθρωποι.

Μάλιστα τα σχόλια από κάτω είναι διθυραμβικά για αυτόν τον περίεργο «κυματισμό που σε υπνωτίζει». Κάποιοι έγραψαν: «Μπορώ να το κοιτάζω όλη τη μέρα», «Θεέ μου δεν ξέρω εάν το αγαπώ ή εάν μου προκαλεί ναυτία», «Νιώθω σαν να βρίσκομαι στην παραλία»,

Στην οροφή έχουν μπει λεπτές λωρίδες πολλών μέτρων υφάσματος, οι οποίες με το παραμικρό αεράκι μοιάζουν να κουνιούνται σαν τα κύματα της θάλασσας.

Το Costa Navarino είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Μεσσηνία. Σχεδιάστηκε από το «K-studio» που έχει την έδρα του στην Αθήνα, και οι σχεδιαστές δήλωσαν ότι ήθελαν να «δημιουργήσουν μια εμπνευσμένη αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα».

 

Πηγή: dailymail

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.